DJ Davey Beijer, de allround DJ die alles draait!  . Hij weet precies hoe hij het publiek moet vermaken met een klein tintje entertainment

Niet is te gek, allround en breed inzetbaar, van kermis tot voetbalkantine, van groot event tot kleine afterparty!  Zijn specials liggen voornamelijk bij het brede publiek, geen house dj die 4 uur draait zonder woord, en niet de DJ die er een bingo van maakt. Wel gezellig maar ALLES is mogelijk! Hij lult net zo makkelijk alle plaatjes aan elkaar , en natuurlijk toepasbaar op niveau dat gewenst is! Boem boem of polka, niets is te gek voor deze deurnese topper. Hier bij etherpiraten.org zal hij zijn piratenkluis ook eens goed kunnen opentrekken !!!!!!

Tijdens deze coronatijd, en misschien wel permanent, zal Davey Beijer regelmati te horen zijn op onze website !!!

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *