De wereldberoemde bluesgitarist reist begin 2021 langs 013 Tilburg, Paradiso Amsterdam en Doornroosje Nijmegen. Walter Trout naar Nederland Goed nieuws voor fans van Walter Trout! De gitarist keert in februari 2021 terug naar Nederland voor drie optredens. Trout begint zijn Nederlandse minitour op donderdag 4 februari in het Amsterdamse poppodium Paradiso. Een dag later, op vrijdag 5 februari, reist de Amerikaan naar Tilburg voor een show in 013. Tot slot, op zaterdag 6 februari, zijn fans in Doornroosje Nijmegen aan de beurt. Het voorprogramma bij de concerten wordt verzorgd door Dave Warmerdam Band. Concertkaarten Tickets voor de shows zijn per direct verkrijgbaar via de websites van de desbetreffende poppodia en de website van Ticketmaster.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *