Etherpiraat FirmaBkr uit de lucht gehaald

Tot grote vreugde van de ether collegas was het afgelopen woensdag 8 september dan gebeurt met de onbemande zender FirmaBkr. Naar een ruime 3 maanden 24 uur per dag op uw radio was en toen ineens ruis. vanaf het hoogste gebouw midden in het centrum werden de uitzending gemaakt voor de luisteraars. De zender antenne en de rest van de zend spullen werd van grote hoogte na beneden gegooid door de heren van het AT(rcd). Met een omgebouwde hark en een omgetoverd broodrooster werden flinke afstanden behaald, en dat maar liefs 6 weken vanaf deze prachtige locatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>