Piratenzender ‘De Mosterdboer’ is maandagmiddag 10 februari in Doesburg ontmanteld. De illegale zender bevond zich in de toren van de Martinikerk, waar ook de zendinstallatie van RTV Favoriet aanwezig was.
Agentschap Telecom bevestigt dat de antenne uit de kerk is verwijderd. Na de actie bleek ook de zender van RTV Favoriet, de regionale lokale publieke omroep, en een router van het Rode Kruis niet meer te werken. Uitzenden in de regio Doesburg is voor RTV Favoriet daardoor momenteel niet mogelijk. Hoe dit kan wordt op dit moment onderzocht. Henk Rouwen voorzitter van RTV Favoriet geeft aan dat het vreemd is dat ook de apparatuur van de omroep en apparatuur van het Rode Kruis getroffen lijken te zijn bij deze actie. Rouwen geeft aan; Wij zijn op geen enkele wijze geïnformeerd nog voor, nog na deze actie, dit terwijl het toch bij het Agentschap Telecom bekend is dat wij daar een zender hebben staan waarvoor door hetzelfde Agentschap een vergunning is afgegeven.

https://www.facebook.com/Onbemandezender/videos/513995989320501/

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *