Trio uit de regio Hoogeveen met o.a. Henk Kroezen.

er is vrij weinig over hun bekend, maar deze herfstachtige weersinvloeden vragen om drastische maatregelen om ook de oude platen eens uit de kast te trekken.

het is een erg leuke plaat om te horen, en nu we in oktober zitten, komt deze plaat ook weer goed tot zijn recht !!!!! de plaat kwam uit in 1976, en in 1977 zag hun iets bekendere single ” lekker stappen” het daglicht.ze hebben enkel onder het telstar label platen uitgebracht.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *