Bij een massaal protest van de Nederlandse boeren tegen strengere stikstofregels verzamelden zich vandaag meer dan 120 tractors in Den Haag. uiteraard waren er ook piraten bij.

 

 Aan het einde van de dag lieten de boeren het Malieveld keurig omgeploegd achter.

Het protest verviel al snel in chaos toen meerdere tractoren door de afzettingen rondom het veld braken. Geen hekwerk bleek bestand tegen de verwoestende kracht van manshoge profielbanden en 400 pk. Dankzij indrukwekkende geluidsinstallaties was Snollebollekes tot in Scheveningen te horen en Nederland mat vanochtend de langste files van het jaar.

 

 
 
 
 
 

Na het protest was het Malieveld getransformeerd tot een bruine vlakte met kaarsrechte geulen. “Kun je mooi wintertarwe inzaaien”, zegt een boer terwijl hij de deur van de tractor achter zich dichttrekt.

De protesten van de boeren zijn bijzonder goed verlopen, na de verschillende uitspraken van de kwakzalvers van vandaag, hebben de boeren beloofd, als den haag na 4 weken geen gehoor geeft, om de voedselproductie lam te leggen in nederland. Boze boeren lieten zich niet tegenhouden vanmorgen door een hekkie, reden alles plat en bestormden Den Haag.

 

Geert wilders was ook van de partij, hij wilde erg graag weten hoe de traktoren werkte, om zo het podium en het torentje af te breken.

Wij intervieuwden de amsterdamse minister van mocrozaken ook even, mocht hij zich bedreigd voelen kan hij bellen met stichting red een kangaroe.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Een gedachte over “Minister krijgt middelvingers,boeren blijven netjes.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *