• De Maastrichtse zanger Fabrizio stopt met optreden.

Dat heeft hij donderdag bekendgemaakt op Facebook.

Free Play Lanaken
“Na tien jaar ‘Amore’ en ‘Cantare’ heb ik besloten te stoppen met optreden”, schrijft de entertainer. Zijn reden om te stoppen: hij kan het zingen niet meer combineren met zijn andere passie Free Play Lanaken. Elk weekend ontvangt Kevin Cramer, zoals hij echt heet, in de speelhal bezoekers vanuit alle windstreken die onbeperkt komen spelen op de collectie vintage arcade games en flipperkasten. Fabrizio heeft gemerkt dat deze spellen veel onderhoud vergen. Buiten de openingstijden zijn de spellen daarnaast privé te huren. “Er blijft helaas geen tijd meer over om op te treden.”

Lees ook: Jongensdroom Fabrizio in vervulling met speelhal

Jongensdroom
Cramer opende eind mei zijn eigen speelhal. Een jongensdroom ging in vervulling. Hij spaarde zelf al jaren authentieke arcade games en flipperkasten. “In de afgelopen jaren heb ik er ruim 70 verzameld”, zei Cramer eerder.

Sjiek is miech dat
In de afgelopen tien jaar verwierf Cramer met zijn alter ego Fabrizio bekendheid met nummers zoals Sjiek is miech datHakke TakkeDe körk en Róetewisser. “Ik heb honderden optredens gedaan, ups en downs meegemaakt (gelukkig meer ups) en wil dan ook iedereen bedanken die ons hebben gesteund: Grazie mille”, besluit hij zijn mededeling.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *