Firma de knalbunker uit de omgeving albergen is in drie dagen tijd twee keer uit de ether gehaald. ze werden 24 september uit de lucht gehaald door appie slijptol. Omdat de mast vrij makkelijk toegankelijk was, klom 9-fingered appie in de mast, en gooide de zender naar beneden.

De tweede keer mocht echter niet lang duren, vanmorgen (26 september) hebben ze de zender weer ontmanteld, en de jongens van de knalbunker konden weer zonder vuurwerk stoppen met hun uitzendingen.

wij van etherpiraten.org wensen de knalbunker veel succes met de wederopbouw, en uiteraard dat ze maar weer lekker mogen gaan knallen.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *