Twee aanhoudingen bij plaatsen illegale zendapparatuur in Rijssen

Rijssen – Op maandag 2 september om 00.02 uur kregen agenten van het basisteam Twente-West een melding van een aantal voertuigen die zich verdacht op zouden houden bij een zendmast gelegen aan de Elsenerveldweg in Rijssen.

Ter plaatse troffen agenten de voertuigen aan zonder inzittenden. Uit het ingestelde onderzoek bleek dat een toegangsdeur in het hekwerk, welke om de mast staat, openstond. Door agenten werden in de zendmast een tweetal personen aangetroffen. Zij waren bezig om een illegale zender te monteren in de mast. De beide mannen, een 19-jarige man uit Wierden en een 20-jarige man uit Holten, werden aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Beiden hebben diverse wetten overtreden en tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

djronny

About Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

One thought on “Twee aanhoudingen bij plaatsen illegale zendapparatuur in Rijssen

  1. de kleinepiraat

    maat, bende al weer los…?
    Ik zij nog zo pak nou een andere mast ..lol ..lol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>