Vandaag is de nieuwe single van Tino Martin & Rene Froger uitgekomen. De track getiteld ‘Proost Op Het Leven‘ is niet zomaar een duet, maar een combinatie van twee zangers die elkaar in alle opzichten hebben gevonden. Geschreven door niemand minder dan Marcel Schimscheimer en Jochem Fluitsma.

Bekijk en beluister de clip ‘Proost Op Het Leven‘.

Tino Martin en/ of René Froger boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Een gedachte over “Tino Martin & Rene Froger maken nieuwe single”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *