Rob de Nijs heeft zijn fans gerustgesteld nadat er beelden van een optreden werden gedeeld waarop te zien was dat de zanger van het podium viel. De 76-jarige zanger maakt het naar eigen zeggen goed. oke, ik tril harder dan een gemiddelde trilplaat, maar dat hoort erbij op deze leeftijd, aldus Rob.

“Oei! Het ziet er erger uit dan het is”, twittert de zanger als reactie op de beelden van het optreden dat hij de bewuste dinsdag in Naaldwijk gaf. “Voor mensen die nu zeggen ‘die ouwe moet stoppen’: dat gaat (nog) niet gebeuren! Bedankt voor alle harten onder de riem. Love you all.”

Op de beelden is te zien dat De Nijs achterover valt tijdens het zingen van Banger Hart. De beelden werden gedeeld op sociale media en leidden tot veel bezorgde reacties. De Nijs is ter plaatste behandeld door een arts en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Eind 2018 viel De Nijs ook na een optreden, waarbij hij drie breuken opliep. De zanger moest acht weken bedrust houden.

De Nijs is al bijna zestig jaar actief als artiest. Hij is bekend van nummers als Malle Babbe en Banger Hart.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *