Suzan & Freek komen met langverwacht debuutalbum ‘Gedeeld door ons’

Fans van Suzan & Freek opgelet! Eind september brengen de twee artiesten hun langverwachte debuutalbum ‘Gedeeld door ons’ uit.

Suzan & Freek

Kun jij niet stoppen met luisteren naar ‘Als het avond is’? Of spookt ‘Blauwe dag’ al de hele dag door jouw hoofd? Dan heb je geluk! Eind september brengen de Nederlandse Singer-songwriters hun debuutalbum uit. De plaat telt tien nummers, waaronder de grote hits ‘Als het avond is’ en ‘Blauwe dag’. “We hebben er het afgelopen jaar keihard aan gewerkt & kunnen niet wachten om ons album met jullie te kunnen delen.” aldus de twee artiesten op Instagram.

djronny

About Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>