Dj Christiaan heeft er zin in.

Yesss weekend, het is vrijdag avond. Tijd om de baas effe te vergeten. De radio gaat naar standje buren ruzie 🙂 De zender op vol vermogen het weekend is begonnen, met Dj_Christiaan. De hits en de liters bier vliegen je rond je oren. Het word weer een muzikaal weekend!! Luister jij ook mee met Christiaan?

3 thoughts on “Dj Christiaan heeft er zin in.

  1. Deze site is echt aan te raden met top dj’s en goeie muziek, groetjes aan de admins.

  2. jef

    het gaat goed daar

  3. Djchristiaan

    Ik vond het gezellige heel wiekend lang gaan het nog keer doen wiekend lang hitzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>