Yesss weekend, het is vrijdag avond. Tijd om de baas effe te vergeten. De radio gaat naar standje buren ruzie 🙂 De zender op vol vermogen het weekend is begonnen, met Dj_Christiaan. De hits en de liters bier vliegen je rond je oren. Het word weer een muzikaal weekend!! Luister jij ook mee met Christiaan?

Door admin

3 gedachte over “Dj Christiaan heeft er zin in.”
  1. Ik vond het gezellige heel wiekend lang gaan het nog keer doen wiekend lang hitzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *