De piratenzender Radio Mexico in Den Bosch is door het Agentschap Telecom weer eens uit de lucht gehaald.

De politie nam de zender van de piraat in beslag en dit gebeurde voor de 101ste keer. Theo Libregts, de man achter Radio Mexico, zet het kat-en-muis-spel gewoon door: met een persbericht kondigt hij aan dat hij snel weer in de ether zal zijn.

Mexico FM is een Nederlandstalige muziekzender die naar eigen zeggen al 40 jaar uitzendt in Den Bosch. Al jaren is er onenigheid over de piraat. Het Agentschap Telecom houdt namens het ministerie van Economische Zaken toezicht op radiopiraterij en deze dienst is juist weer strenger gaan controleren de laatste tijd. Volgens het Agentschap zorgen illegale uitzendingen voor overlast en gevaarlijke situaties. De boetes voor etherpiraterij kunnen oplopen tot 15 duizend euro. ( twee weken geleden was dit nog 45.000 euro).

Wij van etherpiraten.org wensen radio mexico een voorspoedige wederopbouw toe.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *