Ronald en Aisha stoppen ermee.

Het zangduo uit oude pekela is al een aantal jaren aan de weg aan het timmeren, en daar komt nu dus een einde aan. niet geheel onverwacht, maar wel vroeger dan gepland. We kennen ze onder andere van de single “eenzaamheid” en hun onlangs uitgebrachte single “keep it country”Lieve fans en vrienden.
Er word niet gestopt,het duo gaat solo verder, dat is het goede nieuws.

Onderstaand het bericht op de facebookpagina.

“Bij deze moeten wij helaas mededelen dat het duo Ronald & Aïsha per direct stopt.
Sneller dan verwacht gaat Aïsha met haar ouders verhuizen naar het buitenland (eerst tijdelijk en daarna waarschijnlijk definitief) We willen jullie bedanken voor de 5 geweldige jaren die we als duo achter de rug hebben, zonder jullie was dit nooit gelukt. Het was een drukke tijd, altijd samen onderweg tot vaak diep in de nacht, naar de meest bijzondere plekken in binnen en buitenland. Maar helaas moeten er soms keuzes gemaakt worden en in dit geval past doorgaan hier niet meer bij.
We hebben het onderling goed besproken en we scheiden onze wegen, maar zullen zeer zeker solo verder gaan. Alle geplande boekingen neemt Ronald eerst solo over (Dit wordt deze week nog gecommuniceerd en overlegd met de betreffende partijen). Het spijt ons zeer om dit te moeten meedelen maar het is zoals het is…….maar: THE MUSIC NEVER DIES !! AND WE WILL KEEP ON SINGING.”

Gr Ronald & Aïsha

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *