André Hazes is een van de acht deelnemers aan het Vlaamse muziekprogramma Liefde voor Muziek.

Voor het programma, dat op Beste Zangers is gebaseerd, vertrekt Hazes eind oktober met onder anderen ex-K3-lid Karen Damen en Mama’s Jasje-zanger Peter Van Laet naar Spanje. Liefde voor Muziek wordt in het voorjaar van 2020 uitgezonden door VTM.

“Ik vind het bijzonder leuk om mee te mogen doen”, zegt Hazes in een reactie. “Beste Zangers, de Nederlandse versie van Liefde voor Muziek, was mijn grote doorbraak en daar heb ik eigenlijk alles aan te danken. Dat ik dat nu ook in Vlaanderen mag doen, vind ik een hele eer.”

De zanger zegt het ook een uitdaging te vinden. “Ik ben het gewend om alleen maar Hazes te zingen en om nu ook de muziek van een ander te zingen, is iets waar je weer een ander soort spanning van krijgt.”

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *