The Sunstreams was een Nederlands zangkwartet uit Groesbeek.

The Sunstreams werd in 1965 opgericht en bestond uit Wim Liebers (†2016)[1][2], Johnny Meijers, Theo Vissers en Freek Wijers. Ze brachten 26 singles uit en hun platenmaatschappij was CNR. In 1995 ging de band uit elkaar. Liebers speelde hierna nog tot 2007 in het trio Summersound.[3] Zijn dochters speelden in The Moonlights.

In 1973 veroverden ze de piratenwereld, met onze Plaat van de maand MEI : de sunstreams – aan de grens van de duitse heuvelen

 

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *