Hallo, hier ben ik dan, dag mensen op het plein.

De maand maart heeft wegens omstandigheden geen plaat van de maand gehad, maar de maand april doet wat hij zelf wil. De plaat van de maand april, welke geregeld onze pick-up onveilig maakt, staat in het teken van niemand minder dan Luk Bral, een artiest die in 1975 mee deed aan het euro songfestival, welke enkele spetterende platen heeft uitgebracht. Hij begon bij de BRT als assistent-producer van Binnen en Buiten en dj bij Omroep Antwerpen. Bral kreeg een platencontract en bracht enkele singles uit, waaronder “Hallo hier ben ik dan”. Zijn eerste album, Vrije vogel (1974), werd geproduceerd door Jack de Nijs. de mooiste platen van het album kregen een single uitvoering. hallo, hier ben ik dan, De mooiste plaat uit het album ” vrije vogel” , krijgt van ons de titel:

DE PLAAT VAN DE MAAND APRIL !

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Een gedachte over “Plaat van de maand april”
  1. jaaa april doet wat die wil, laat mei dan ook doen wat die wil. want deze plaat is wel een toppertje. bedankt weer voor deze plaat van de maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *