Een lokaal commercieel radiostation in Engeland wordt met enige regelmaat weggedrukt door een piraat. Nu is dat niet zo schokkend, maar wat voor ophef zorgt is dat deze piraat steeds een plaat over masturberen draait.

Al enige maanden worden de uitzendingen van Mansfield 103.2 op FM met enige regelmaat gestoord door een piraat. Deze piraat draait continu ”The Winker’s Song,” een hit uit de jaren ’70 van Ivor Biggun & The Red Nosed Burglers.

Deze plaat werd overigens destijds geboycot door de Engelse radiostations, omdat deze over masturberen gaat.

In totaal heeft de piraat al 12 keer de uitzendingen van Mansfield 103.2 gestoord. Doordat de piraat steeds maar voor enkele minuten in de lucht is, lukt het de mediawaakhond Ofcom niet om de zender uit te peilen en de piraat te pakken.

Piraten in Engeland lopen het risico om 5600 euro boete te krijgen en een gevangenisstraf van twee jaar.

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *