ons team en ons hitsysteem krijgen momenteel een frisse update ,  zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden van de beste hits en de leukste nieuwtjes omtrend etherpiraten.org , het knooppunt voor JOUW beste ethersignaaltjes !!!!! nieuwe gezichten zullen er verschijnen, anderen verlaten ons schip.

Onze straalpaal zal echter altijd gericht blijven op jouw radio, blijf daarom lekker afgestemd op de 104.40 mhz , en natuurlijk op onze website, om gegarandeerd up-to-date te blijven van de beste piraatjes uit jouw regio.

” vaak ben je te bang, etherpiraten.org goes viral¬† ”

 

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *