Tweede kerstdag! Luister lekker mee!!!

Vandaag tweede kerstdag, dat betekent hits op die band! Ronny komt voorbij, Arno knapen hoor je met zijn ikea platenkast, Dj Huub hoor je straks, en DKP fm? altijd gezellig!!! en we gaan twee echte kerstblondjes weggeven! luister lekker mee! verzoek 06-19556772 of via de website!

djronny

About Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>