Vrouw (63) van Dennie Christian overleden

Dennie Christian (Bernhard Althoff) heeft vrijdag afscheid genomen van zijn vrouw. Dat laat de zanger weten op zijn Instagram. Zijn vrouw Roswitha was al enige tijd ziek.

,,Vrijdag heb ik afscheid moeten nemen van mijn grote liefde, mijn lieve echtgenote, de lieve moeder van onze kinderen, de trotse oma van onze kleinkinderen”, schrijft hij. ,,De afgelopen maanden leefden we tussen hoop en vrees. De niet aflatende liefdevolle aandacht van haar behandelend artsen heeft helaas niet mogen baten.”

De zanger en zijn vrouw hebben expres niets gedeeld over de ziekte, ‘daarvoor was het te zwaar’. Ook deden zij dat niet omdat werd gehoopt op een betere afloop. Christian zegt veel steun te krijgen van zijn kinderen Romina en Aljoscha. ,,45 jaar waren we samen en ooit zullen we weer samen zijn.”

https://www.instagram.com/p/CIffaHhJybm/?utm_source=ig_embed

djronny

About Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>