Deze keer geen vinyl plaatje, maar de nieuwe single van Joey Oerlemans “Feest maar mee”… Joey Oerlemans is inmiddels een goed opkomende naam in de artiestenwereld van België. Met bijna wekelijkse optredens op dinershows, grote evenementen en café-middagen in België, is de vraag naar deze feestartiest steeds groter. Maar ook bij ons in Nederland, waar hij met Snollebollekes, Jettie Palletie, John de Bever, Stef Ekkel, Vinzzent en vele andere namen samen op evenementen heeft opgetreden, weet hij als geen ander de sfeer er altijd in te brengen! Daarom nomineren we hem als single van de maand december !!


Feest maar mee is een productie van de Steenbergse Dutch Music Friends, in samenwerking met Rood Muziekprodukties uit Steenbergen, de TMS Studio van Patrick Schouten, en Proworks Media Factory. Het orgineel is van Elton John – I’m Still Standing. (Mercury Records Limited).

voor info en boekingen kan men terecht op www.joeyoerlemans.nl

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *