Etherpiraten zijn niet weg te denken. daar hoor je de echte muziek die je bij bijna niemand meer hoort op de Nederlandse Radiozenders , ja zeker wel af en toe op Radio Continu op 98.00.FM band maar die moest helaas wijken voor een andere zeer machtige radiozender.
Helaas zijn er Baas en boven Basen in de Radio wereld.

 

Ook de radiopiraten op de Middengolf die daar al een hele tijd hun plaatjes draaien. werden een hele tijd met rust gelaten. maar de laatste tijd worden die jongens er nu ook, uit gehaald. omdat de radiopiraten op de FM band Onbemand gaan uit zenden, omdat de boetes van 2500 euro en hoger kan zijn. en daar om maar onbemand. Het AT kan daar dan geen Boetes meer uitdelen.daarom maar naar de Middengolf radiopiraten, en die krijgen als ze pech hebben ook een hoge boete van 2500 euro. Helaas Jammer, geen mooie muziek meer voor de bejaarde mensen die daar veel van houden. en nu ook al de jongeren.

Wij namens etherpiraten.org wensen alle piraten veel succes met de eventuele terugkeer op de fm en middengolf!!

Door Ronny

vaste deejay van station ronald en donald, een etherpiraat vanaf het eerste uur op deze website. tevens rechterhand en medebeheerder van deze prachtige website van deze geweldig mooie groep etherpiraten uit de regio brabant en limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *